Vanags steigerbouw

Opdrachtgevers

Vanags biedt een totaaloplossing voor zowel het monteren en demonteren van steigers alsmede het stempelen met ondersteuningssteigers in de betonbouw. Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op; we bespreken graag de mogelijkheden.

Werkgevers

Montage van steigers en beton ondersteuningsconstructies

Geen enkel project is hetzelfde. Dankzij korte lijnen met een van de grootste materiaalfabrikanten van Europa kunnen wij elk project voorzien van een passende steigeroplossing die kostenefficiëntie met veiligheid combineert.

Veiligheid

Bij Vanags streven we de hoogste veiligheidstandaarden na. Zo investeren we in effectieve gezondheid- en veiligheidstrainingen voor het management en personeel. Vanags is VCA gecertifieerd en op dit moment zijn we bezig met de SCL ASA trede 2 (Veiligheidsladder).

Training

Wij bieden onze medewerkers diverse trainingen om op een veilige en efficiënte manier te kunnen werken op verschillende locaties. Denk aan Monteur Steigerbouw, VCA, werken in kleine ruimtes en werken op hoogte.

“Vanags.nl onderhoud een constant werktempo, een duidelijke planning en goede instructie en begeleiding.”

Vanags steigerbouw

Op zoek naar een nieuwe uitdaging of vakbekwame steigerbouwers?

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière in de Steigerbouw, of ben je op zoek naar gemotiveerde vakmensen voor bouwprojecten in en rondom Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Holland? Vanags realiseert het voor je. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of solliciteer direct!