Vanags steigerbouw

Over Vanags

Vanags is een toonaangevend steigerbouwbedrijf. Onze expertise ligt in het faciliteren van vakbekwame professionals die werkzaam zijn bij bouw- en steigerprojecten in en rondom Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Holland.

Over ons

Een directe aanpak

Dankzij onze transparante communicatie en directe aanpak, ontvangen zowel onze opdrachtgevers, zzp’ers  als werknemers snel antwoorden op al hun vragen. Bij Vanags is iedereen belangrijk. Ben je klaar om je bij ons aan te sluiten en samen te bouwen aan succes?

Betrouwbaar

jarenlange ervaring

Flexibel

Heldere comunicatie

Korte lijnen

Vanags steigerbouw

Bekijk ons team

Arturs

Ruim 20 jaar ervaring in de wereld van Steigerbouw. Arturs is het aanspreekpunt voor alle opdrachtgevers, zelfstandigen en personeelsleden. Hij weet alles van de planning en van ieder project wat er wanneer moet gebeuren. Voor alle problemen ziet hij een oplossing waardoor onze opdrachtgevers het prettig vinden om met hem te sparren over oplossingen. Geen gebouw is hem te hoog 😉.

Stephanie

Is er sinds de start bij en voelt zich helemaal thuis in de wereld van de Steigerbouw. Stephanie is enthousiast en blijft altijd zoeken naar passende oplossingen voor elke een situatie. Ze houdt van eerlijk zakendoen en straalt positiviteit uit. Stephanie is recht door zee en draait er niet omheen. Tevens is ze dé expert op het gebied van veiligheid.

Caroline

Caroline maakt zich hard voor alle partijen vanuit wederzijds belang. Ze legt gemakkelijk contact met verschillende partijen, waardoor ze altijd een passende oplossing vindt. Caroline is energiek en goed in enthousiasmeren en inspireren van anderen.

Leticia

De jongste van de club met inmiddels al 7 jaar ervaring. De administratie backoffice heeft geen geheimen voor haar! Leticia is een kei op het gebied van facturatie en salarisadministratie. Door haar dynamische en hands-on mentaliteit aard houdt ze zich bezig met veel meer dan dat. Leticia is stressbestendig en de rots in de branding van Vanags.

Marieke

De nieuwste aanwinst van ons team. Heeft een echte hands-on mentaliteit en gaat geen uitdaging uit de weg. Omdat de functie zo afwisselend is en iedere dag anders, haalt ze hier zelf veel voldoening uit. Iedereen krijg 100% van haar aandacht, energie en ideeën. Marieke is werkzaam op maandag en dinsdag en op donderdag- en vrijdagochtend.
Vanags steigerbouw

Op zoek naar een nieuwe uitdaging of vakbekwame steigerbouwers?

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière in de Steigerbouw, of ben je op zoek naar gemotiveerde vakmensen voor bouwprojecten in en rondom Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Holland? Vanags realiseert het voor je. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of solliciteer direct!