Vanags steigerbouw

Steigerbouwers

Ben je klaar om je carrière in de Steigerbouw te beginnen of voort te zetten? Bij Vanags krijg je de kans om te werken in een dynamisch, veilig en ondersteunend team. We bouwen samen aan projecten in en rondom Utrecht, Zuid-Holland (Den Haag/Rotterdam) en Noord-Holland (Amsterdam en omgeving)

Veiligheid voor jou en je collega’s

Veiligheid staat bij ons voorop. Niet alleen zorgen we voor je veiligheid, maar we leren je ook hoe je die van je collega's in de gaten kunt houden. Samen creëren we een veilige werkplek.

Kwaliteit van materiaal

We rusten je uit met de beste materialen, zoals valgordel, werkhandschoenen, een veiligheidshelm, werkschoenen, een lange broek en een oranje vest. Zo kom je altijd verzorgd en veilig voor de dag.

Werkplek

Met het team zorgen we voor een goed bereikbare en opgeruimde werkplek. Je bent hier als team verantwoordelijk voor. Een opgeruimde werkplek draagt bij aan een prettige en veilige werkomgeving.

Constant werktempo

Bij ons leer je in een constant tempo te werken. Dit houdt je de hele dag energiek en draagt bij aan de veiligheid én het werkplezier.

Duidelijke planning

Onze duidelijke planning zorgt ervoor We zorgen dat je altijd weet waar je aan toe bent. Hoe laat je waar verwacht wordt en bij wie je je moet melden. Op ieder project is een werkmap beschikbaar met de bouwtekeningen en instructies.

Instructie en begeleiding

We houden je scherp met regelmatige instructies en begeleiding. Samen leren we van elkaar en bouwen we aan een sterk team.
Vanags steigerbouw

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière in de steigerbouw? Bekijk onze vacatures!